За Хотела

Семеен хотел „Кипарис” е реновиран напълно през 2007 година, за да могат повече туристи да се насладят на невероятна природа на Врачанския Балкан. Разположението му в самото сърдце на природния парк го прави удобен за престоя на туристи. До хотела се стига по асфалтов път. На 4 километра от него е пещера „Леденика”, на 5 км ски писта „Пършевица”, има множество екопътеки с невероятни гледки.

За настаняване хотел „ Кипарис „ предоставя 12 луксозни двойни стаи,2 стандартни двойни стаи и 4 апартамента, които могат да приютят различен брой туристи.  Ресторанта на хотела разполага с 56 места и с 40 места в лятна градина.Атмосферата е стилна, а камината ще направи вашите вечери още по-уютни. Главният ни готвач ще приготви най-доброто от българската национална кухня. Ресторанта на хотел Кипарис е и идеалното място за вашите бизнес вечери и семейни тържества. Бар за 32 души е оформен в по-атрактивен стил за повече настроение.

За пълно отпускане ще допринесе релакс-център парна баня, а по-спортни натури, за да не скучаят, могат да играят в билярд или тенис на маса. Предоставят се  и велосипеди под наем.